Racing Motor - din partner indenfor kartsporten
Racing Motor er en kompetent partner indenfor kartsporten. Søger du efter nyt eller brugt materiel, rådgivning om udstyr, klasser og løb er Racing Motor din rådgivningspartner.

Det er resultater der tæller
Resultater har altid været en vigtig del af målsætningen hos Racing Motor, lige siden firmaets indehaver, Johnny Bjernemose vandt de første danske mesterskaber i 70erne, har høj teknologisk standard og sportslig succes været en del af det daglige arbejde hos Racing Motor.

I de seneste sæsoner er disse mesterskabstraditioner blandt andet videreført i et samarbejde med Peugeot Danmark i det fælles PBJteam, som har stået for en række topresultater, såvel i nationale som internationale løb. Se liste over Racing Motors vigtigste resultater gennem 25 år.

- Også uden for banerne, i det daglige arbejde som importør, forhandler, serviceværksted, motortuner og rådgiver har vi videreført de selv samme egenskaber som har gjort vore kunder og dermed os til danske og internationale mestre. Også dine mål og ambitioner er vi klar til at hjælpe på vej, med vores ultimative målsætning.

Racing Motor historie / Dansk Gokart historie

Racing Motor har været med indenfor Gokartsporten lige siden den for alvor brød igennem herhjemme. Du kan læse hele Racing Motors firmahistorie her.

Kontakt Racing Motor
Fandt du ikke det du søgte? Kontakt Racing Motor så vil vi hjælpe dig med, at få svar på dine spørgsmål.

Her finder du Racing Motor
Kører du ad hovedvej A9 fra Odense skal du dreje af til højre ved Ørbækvej. Køre ligeud i den første rundkørsel og dreje til højre i det første lyskryds. Her følger du Østre Ringvej indtil du når til Jernbanegade. Racing Motor finder du på adressen Jernbanegade 37.

Kørselsvejledning  - Sådan finder du Racing Motor i Ringe

Vi glæder os til at se dig

 

 


 
 
 

 


Racing Motor - Jernbanegade 37 - 5750 Ringe - CVR 30192567
Tlf. +45 62623265 - Fax. +45 62623208 - info@racing-motor.dk